Newderm Nerenin Malı

Newderm Nerenin Malı

Newderm, 2004 yılında kurulan Fargen Sağlık Hizmetleri A. Ş. tarafından üretilen bir kozmetik ve kişisel bakım ürünleri markasıdır. Şirketin ürünleri arasında cilt bakım ürünleri, bebek bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler, güneş koruyucu ürünler, jinekolojik bakım ürünleri, cinsel sağlık ürünleri, cilt yanık ürünleri, dermatolojik ürünler, burun spreyleri, sivrisinek kovucu krem ve spreyler, antiseptik losyonlar ve yara bakım ürünleri gibi çeşitli ürünler yer almaktadır.

Newderm, İstanbul merkezli bir kuruluştur ve ürünlerini İstanbul’daki fabrikalarında üretmektedir. Ayrıca, 25’ten fazla ülkeye ihraç etmektedir. Şirket, CE, GMP, ISO 9001 ve ISO 13485 belgelerine sahiptir.

Newderm, Türkiye’de üretilen ve uluslararası pazarda tercih edilen bir markadır. Kaliteli ve etkili ürünleriyle, tüketicilerin güvenini kazanmıştır.Türkiye’nin markaları dünyaca ünlü birçok kozmetik ve sağlık ürününe ev sahipliği yapmaktadır. Ardent Cosmetics London, Aynasun, Baybit, Biogrowt Health, Bitex, Bluelight Cosmoceutical, Dodocream, Doloroff, Endoderm, Fiberex, Gynox, Hemox, Kasiflex, Nasalguard, Nasopanten, Newderm, Newderm Clinique, Ökosept, Pantoderm Laboratory, Pro Grow, Stopsore, Sunbreeze, T-Key, Trofolastin ve Vix Cold gibi markalar Türkiye’de üretilen ve dünya genelinde yoğun bir ilgi gören ürünlerdir. Bu markaların ürünleri, Türk kalitesi ve uzmanlıkla üretilmekte olup, sağlık ve güzellik alanında müşterilerine kaliteli çözümler sunmaktadır. Türkiye’nin bu markaları, dünya genelindeki başarısıyla ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlamaktadır.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir