İdeal Kaynak: Türkiye’nin Malı

İdeal Kaynak, Türkiye’de kurulan ve Kayseri merkezli olan bir şirkettir. 1998 yılında kurulan İdeal Kaynak Makina San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde, şalümo takımları, dedektörler, gaz altıkaynak teli, kaynak makineleri, lanslar, matkaplar ve aletleri, propan tav takımları ve başlıkları, regülatörler, sanayi gazları, yön levhaları, yangın dolapları, yangın tüpleri, yedek parçalar ve söndürme cihazları gibi ürünler üretilmektedir. Bu ürünler, İdeal markası altında satışa sunulmaktadır.

İdeal Kaynak, Türkiye’nin yerli ve milli bir markasıdır. Türkiye’de üretilen ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen bu ürünleri, hem Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermek hem de ihracat yaparak dünya pazarına açılmak amacıyla üretmektedir.

İdeal Kaynak, kaliteli ürünleri ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektörde önde gelen firmalardan biridir. Türkiye’nin yanı sıra uluslararası alanda da tanınan bir marka olup, müşterilerine güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır.

İdeal Kaynak Türkiye’nin yerli üretimi olan ürünleri ile her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir marka olarak sektördeki varlığını sürdürmektedir.

Please complete the required fields.
Hata Bildir