Brady Hangi Ülkeye Ait

Brady Hangi Ülkeye Ait

Brady, 1914 yılında William H. Brady tarafından kurulan Brady Corporation bünyesindeki, yüksek performanslı etiketler, işaretler, güvenlik cihazları, yazıcı sistemleri ve yazılımlar markasıdır.

Şirketin elektronik, telekomünikasyon, imalat, elektrik, inşaat, eğitim, tıp, havacılık ve çeşitli diğer sektörlerden, kapsamlı bir müşteri kesimi bulunmaktadır.

Brady yüksek performanslı etiketleri, endüstriyel yazıcıları, yazılımları, güvenlik ve mekan işaretleri, endüstriyel emiciler, kilit sistemleri ve birçok başka çözümüyle insanları, mekanları ve ürünleri işaretler veya markalar ve korunmasını sağlar.

Brady Corporation Amerika merkezli bir kuruluştur.

Hissedarları:
The Vanguard Group (yüzde 10,8)
SSgA**ABD’ye Ait Fon Yönetimi **

Funds Management, JPMorgan Investment Management, Renaissance Technologies, Dimensional Fund Advisors, BlackRock Fund Advisors, Vaughan Nelson Investment Management, Elizabeth P. Pungello, Daruma Capital Management ve Barrow, Hanley, Mewhinney & Strauss gibi şirketler ABD’ye ait fon yönetiminde pay sahibi olan kuruluşlardır. Bu şirketlerin çoğu ABD menşeili olup, ABD’de faaliyet göstermektedirler.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir