Zozo Nerenin Markası? Hangi Ülkeye Ait

Zozo Nerenin Markası? Hangi Ülkeye Ait

Zozo, Kron Bisiklet Tic. ve San. A.Ş. bünyesindeki anahtarlı kilitler, araba arkası taşıyıcılar, aydınlatma sistemleri ve diğer bisiklet aksesuarları markasıdır. Zozo ürünleri Türkiye’de üretilmektedir ve Türk malıdır.

Zozo markasına ait ürünler, Türkiye’nin bisiklet endüstrisindeki öncü firmalarından biri olan Kron Bisiklet Tic. ve San. A.Ş. tarafından üretilmektedir. Türk mühendisleri tarafından tasarlanmakta ve Türk işçileri tarafından üretilmektedir. Bu nedenle Zozo, Türk malı bir markadır.**Türk Bisiklet Markaları ve İthalatı**

Türk bisiklet endüstrisi, son yıllarda hızla gelişerek dünya çapında tanınmaya başlamıştır. Türkiye’nin malı olan ve Türk markaları tarafından üretilen bisikletler, **Kenda, Neco, Ness, Swanringle** gibi dünya çapında bilinen markalarla rekabet edecek düzeye gelmiştir. Bu markaların yanı sıra **Blackburn, Manitou, Vealen** gibi ünlü markalar da Türk bisiklet endüstrisinin parçası olmuştur. Türk markalarının dünya piyasasında saygın bir konuma gelmesi, ülkemizin bisiklet endüstrisindeki başarısını göstermektedir.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir