Gezer Ayakkabı Nerenin Malı

Gezer Ayakkabı Nerenin Malı

**Gezer Ayakkabı Nerenin Malı?**

Gezer Ayakkabı, 1968 yılında kurulan Gezer Ayakkabı Deri San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen _terlik_ ve _ayakkabı_ markasıdır.

Ürünlerini Bolu’da bulunan 100 bin metrekarelik kapalı alanda üretmektedir. ISO 9001 _belgesine_ sahiptir. Üretiminin yüzde 25’ini **30 ülkeye** ihraç etmektedir.

Bünyesindeki markalar:
Art Deco
Aygezer
Belkis
Bizim
Braveman
Braveman Gezer
Brosh
Bzm
Canaria
Collection 2000
Çikita
Çikita Anatomik
Danvers
Dol-Fino
Dugasi
Finley
G Support Equipment
Gezderi Gezer
Geze
Gezer
Gezerdenim
Gezeroğlu
Gezmeyi Seviyorum Gezer
Gezse
Gezzy
Gider
Graizer
Gzr
Gzr Kimya
Gzrtrade
Hanzade
Havayi
Her Adımda**Mutluluk**

Bu ürünler farklı ülkelerde üretilmektedir. Jubica, Kardelen, Kelly, Lina, Loris, Nilo, Ocool, Ortopeda, Pimex, Princess Ayla, Princess Mira, Rossalina, Scalzo, Schneider, Schteiger, Sezer, Snow White, Sponge Ball, Sporex, Stone Ranger, Sun-Ay, Taurica, White House ve Ziley markaları, farklı ülkelerde farklı firma ve kişiler tarafından üretilmektedir. Bu ürünlerin her biri farklı ülkelerin üretim potansiyellerine ve taleplerine hitap etmektedir. Her bir markanın kendine özgü tarzı ve kalitesi bulunmaktadır. Ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi, ülke ekonomilerine ve tüketicilerin ihtiyaçlarına çeşitlilik kazandırmaktadır. Bu markalar arasında hangi ülkeye ait, nerenin malı, kim üretiyor gibi farklılıklar bulunmaktadır. Bu da her bir markanın benzersizliğini ortaya koymaktadır.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir