Aksu Shocolatte Nerenin Malı

Aksu Shocolatte Nerenin Malı

Aksu Shocolatte, 1976 yılında kurulan Aksu Gıda Maddeleri İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen tablet çikolata, bar çikolata, bisküvili çikolata, yumuşak şekerler, bonbon şekerler markasıdır.

Konya merkezli firma 5 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapmakta ve 35 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. Firma şekerlemeler dışında helva, reçel, pekmez, tahin üretmektedir. ISO 22000 belgesine sahiptir. Bünyesindeki markalar ise şunlardır: Aksu, Aksu Armin, Aksu Atlas, Aksu Carmelo, Aksu Choco Coco, Aksu Chocolate Candy, Aksu Claris, Aksu Crispy, Aksu Damla Sakızlı Yumuşak Şeker, Aksu Elays, Aksu Food, Aksu Gracias, Aksu Heibe, Aksu Jelimax, Aksu Joyfull, Aksu Maxjoy.**Aksu** Ürünleri: Türk Malı, Lezzetli ve Çeşitli
Aksu şirketi, Türk malı olan ve çikolata, şekerleme ve atıştırmalık ürünleri üreten bir firma olarak bilinmektedir. Aksu’nun ürün yelpazesi oldukça geniştir ve *Milky, Aksu Nostalji, Aksu Nugamax, Aksu Ooley, Aksu Ovals, Aksu Pandora, Aksu Panorama, Aksu Prenda, Aksu Selection* gibi çeşitler içermektedir. Aksu, lezzetli ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeker ve geniş bir tüketici kitlesine hitap eder. Her bir Aksu ürünü özenle üretilir ve piyasada kendine özgü bir yer edinmiştir. Aksu’nun ürünlerinden bazıları **Türk mutfağına özgü tatlarla** harmanlanmıştır ve içerdikleri malzemelerle tüketicilere zengin bir lezzet deneyimi sunar. Aksu, yıllardır kalitesinden ödün vermeden üretim yapmaya devam etmektedir.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir