Ledvance Hangi Ülkeye Ait

Ledvance Hangi Ülkeye Ait

Ledvance, 2016 yılında kurulan Ledvance Gmbh bünyesindeki akıllı ev ve akıllı bina sektörleri, led lambalar, geleneksel lambalar, standartlaştırılmış armatürler ve akıllı, ağa bağlı çözümler markasıdır.

Şirket, Osram’ın klasik aydınlatma işinden çıkmış ve geleneksel genel aydınlatmayı modern, ileriye dönük aydınlatma teknolojisiyle birleştirmiştir.

Ledvance Gmbh, 2018 yılında Çin aydınlatma şirketi MLS Co. Ltd. mülkiyetine geçti. Bünyesinde bulunan markalar arasında Ledvance de yer alıyor. Ledvance markasının mal sahibi Çin aydınlatma şirketi MLS Co. Ltd. olarak bilinmektedir.**Almanya**’ya ait olan 30’dan fazla marka ile üretim yapan **OSRAM**, aydınlatma sektöründe lider konumdadır. Bu markalar arasında **Hci, Powerstar, Powerstixx, Quidona, Resanto, Seculis, Shopstar Hqi-Ts Excellence, Skywhite, Smartlux, Sokandi, Sokato, Sokaton, Spylux, Submarine, Substitube, Superlux, Tibea, Tibera, Tigula, Tiguli, Tilana, Tubekit Led, Urik, Uv Stop, Vedisa, Vialox, Vivares** gibi birçok ürün bulunmaktadır.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir