Aftoral Nerenin Malı

Aftoral Nerenin Malı

**Aftoral Ürünleri Kim Üretiyor?**

Aftoral, 2005 yılında kurulan Abfen Farma San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen kulak, burun, boğaz ürünleri, çocuk sağlığı ürünleri, takviye edici gıdalar, probiyotikler, kadın sağlığı ürünleri markasıdır. ISO 13485, ISO 22000 belgelerine sahiptir. Ankara merkezli firma ürünlerini Başkent OSB’de bulunan fabrikasında üretmektedir. Bünyesindeki markalar arasında Aftoral, Alenista, Ankira, Baby Drops, Bactiflor, Bakfen, Biotaflor, Borigyno, Castellani, Des-Team, Dost Bakteriler, Farus, Fidelis, Finex, Koruderm, Large Volume Nasal Irrigation, Lavagyno, Menofen ve Menura bulunmaktadır.**Burun İlaçları Listesi**

Bu bir liste. Aşağıda birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler **hangi ülkeye ait?** derseniz, üretici firma bilgisi olmadığı için ürünlerin üretildiği ülkeyi belirtmek mümkün değil.

Yukarıdaki liste, birçok burun ilacını içermektedir. Bu ilaçlar **nerenin malı?** diye sorarsanız, üretici firma bilgisi olmadığı için ürünlerin menşe bilgisi hakkında kesin bir bilgi vermek mümkün değil.

Bu listede bulunan ürünler **kim üretiyor?** diye sorarsanız, her ürünün üretici firması farklı olduğu için genel bir cevap vermek mümkün değil.

Ancak liste, çeşitli burun ilaçları ve bakım ürünlerini içermektedir. Bu ürünlerin kullanım amaçları ve özellikleri, ürün ambalajları ve üretici firmalarının internet siteleri üzerinden bulunabilir.

Please complete the required fields.
Hata Bildir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir